Ambitie

Strategic Talent Sourcing heeft als ambitie om organisaties met strategisch advies, tactische coaching en met operationele begeleiding te ondersteunen. Dit met als uiteindelijk doel te zorgen dat deze organisaties zelf duurzaam de structurele werving en selectie van hun belangrijkste arbeidsmarktdoelgroepen vorm kunnen geven.


Voor de ene organisatie betekent dit, dat we eerst een korte termijnplan maken voor de invulling van de openstaande vacatures. Bij de andere organisatie kunnen we gelijk aan de slag met het aanleggen van talentpools van met als potentieel geschikte collega’s geïdentificeerde professionals. Op deze manier wordt vacatureruimte vanuit de talentpools altijd ingevuld met het beste talent dat beschikbaar is in de arbeidsmarkt.


Wil jij deze beproefde methode inzetten en structureel werken aan werving en selectie van voor jouw organisatie bedrijfskritische functiegroepen? Graag ga ik met je in gesprek over hoe Strategic Talent Sourcing ook voor jou tot concrete businessimpact leidt.

 

Neem contact op via info@nielsgroenendijk.nl of een bericht achter in het contactformulier.