Nominatie meest invloedrijke recruiter 2014

http://www.emploit.nl/verkiezing-tot-meest-invloedrijke-recruiter-van-2014-gestart


Niels Groenendijk – Corporate – werkzaam bij het Radboud UMC  en genomineerd door Remko Bakker van dezelfde organisatie met de volgende motivatie:


“Niels werkt bij het Radboudumc sinds 1 januari 2012. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van recruitment bij onze organisatie. Met onze projecten op het gebied van strategische sourcing heeft hij de recruiting culture naar de afdelingen gebracht. Dat is in de academische zorg een prestatie! Hij heeft aantoonbaar meer dan een miljoen bespaard op de kosten van inhuur en werving. Maar wat nog veel belangrijker is, hij heeft van recruitment een strategisch agenda punt weten te maken bij diverse afdelingen. Met als klap op de vuurpijl dat in een kwaliteitsaudit, van een afdeling waar Niels strategische sourcing heeft ontwikkeld en geimplementeerd, is aangetoond dat zijn inspanningen op het gebied van recruitment hebben bijgedragen aan de verhoging van de kwaliteit van zorg. Een directe bijdrage aan de patient en daar doen we het voor. Een citaat van de betreffende afdeling nav de audit: Tot slot: hulde aan Niels. Hij is voor ons onmisbaar geweest in de opzet, bijstelling en borging van strategische sourcing. Zijn kennis en doorzettingsvermogen hebben gemaakt tot wat het nu is. Niels is een professional. Zowel op het gebied van kennis van het vakgebied als persoon. Hij neemt verantwoordelijkheid en weet resultaten neer te zetten. Dit alles in goed overleg en terugkoppeling met alle betrokkenen. Niels is echt een leuke collega en voor mij inmiddels meer dan dat. Hij is oprecht en betrokken. Heeft gevoel voor humor en is een echte bruggenbouwer. En last but not least, je kunt uitstekend een biertje met hem drinken. Wordt gegarandeerd gezellig!”

Reactie schrijven

Commentaren: 0